katiadiaz1126 katiadiaz1126
  • 25-10-2019
  • English
contestada


Which statement best summarizes this passage?

Which statement best summarizes this passage class=

Respuesta :

chloemendoza1126
chloemendoza1126 chloemendoza1126
  • 25-10-2019

Answer:

Alexander the great continued exploring even though his Greek soldiers quit

Explanation:

The text states that Alexander's army were tired of fighting so they did not want to continue so they quit. Alexander still wanted to explore so he sent his close friend, Nearchus to search the coast the India. Therefore, while his army quit, he continued to explore with his close friend Nearchus. Hope this helps you

Answer Link

Otras preguntas

Which statement is true?  A.|–8|< |8|  B.|–2| > 1  C.|–7| = –7  D.|12| > |–15|
Classify the system and determine the number of solutions. Check all that apply.{7x + y = 1328x + 4y = -12A) inconsistentB)consistentC)infinitely  many soluti
True or false energy is the capacity to do work
Factor each expression completely.
Is 15f+9>5(5f+3) solvable? If so , what are the real numbers?
there are twelve people on the jury there were 4more man than women how many man were there/
Can anyone tell me this answer? Share £420 in the ratio 2:3?
A certain solar collector can absorb 9.0 MJ in 7.0 h. Another panel is added, and together they collect 41 MJ in 5.0 h. How long would it take the new panel alo
which is equivalent to (2-5i)(-2+5i)
The profit function for a business is given by the equation P(x)=−4x2+16x−7, where x is the number of items sold, in thousands, and P(x) is the profit in thousa